Bemutatkozás

A H.Q.C. Mérnökiroda Kft. az állami, önkormányzati, a magánbefektetői és a vállalkozói beruházást szervező, valamint az építési projektek közbeszereztetését, teljeskörű lebonyolítását és műszaki ellenőrzését igénylő megbízások elvégzésére alakult 2001 évben.

A nyújtott építésmenedzsment és független mérnöki szolgáltatások komplexen felölelik a beruházások előkészítését, a terveztetést, a kivitelezők közbeszereztetését vagy versenyeztetését, valamint az építési projektek megvalósulása során a teljeskörű műszaki ellenőrzést.

A pályáztatási és közbeszerzési eljárások lefolytatását felkészült, akkreditált szakjogászok és közgazdászok látják el.

A lebonyolítási és műszaki ellenőri teendőket rutinos, tapasztalt felsőfokú végzettségű mérnökök végzik, akik nagy hangsúlyt helyeznek a szakmai továbbképzéseken való részvételekre, a naprakész ismeretek elsajátítására.

Munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkeznek az Európai Uniós források szabályos és eredményes felhasználásában.

Társaságunk építésmenedzsment referenciái általában összetett építési feladatok, 6-8 építési szakág összehangolt műszaki ellenőrzésével jöttek létre. Közreműködésünkkel számos új építésű középület, oktatási és egészségügyi intézmény beruházása, műemlék épületek rekonstrukciója, közmű beruházások és nagyértékű eszközbeszerzések valósultak meg.

A H.Q.C. Mérnökiroda Kft. célkitűzése, hogy a Megbízóival a lehető leghamarabb, már a beruházás alapgondolatának megszületésekor kapcsolatba kerüljön, ezáltal tanácsainkkal a beruházási folyamat előkészítését is teljes egészében van mód segíteni, elkerülvén a nem megfelelő előkészítésből adódó többlet költségeket és határidő csúszásokat.

A társaság tevékenységeit az ISO 9001 minőségirányítási és az ISO 14001 környezetirányítási szabványok követelményeinek megfelelően végzi, a Bureau Veritas Certification Hungary felügyelete és tanúsítása mellett.

A nyújtott építésmenedzsment szolgáltatásokra az Allianz Hungária Biztosító Zrt. biztosít szakmai felelősségbiztosítást.

 

Horváth Tamás
ügyvezető
építési beruházás szakértő
beruházás lebonyolító
építési műszaki ellenőr